Priser

Entreavgift: 100 kr /p . Barn under 15 går in gratis i målsmans sällskap.
Familjerabatten är numera etablerad och blir kvar. En familj (två vuxna med ett eller fler barn) betalar max 150:-. (Barn är man till 15 på motorbanan).Fri parkering hela sommaren! Varje kväll lottas även fina priser ut på entrébiljettens nummer!

 

 Vill du köra på banan? Kom ihåg att anmäla såväl förare som medåkare. Parkera ditt fordon i besiktningskön när du kommer. INGEN får köra in i depån utan att först bli besiktad. Inskrivningen är på våning två i tornet.

Helkväll körning: 200kr/pp 

Prova på: 50kr/pp 

Licenspriser, se längre ner på denna sida.

För snabbare hantering vid inskrivning, skriv ut talongen, fyll i och ta med

 

Regler

  Besiktigat fordon, inga lösa saker, bra bromsvätska, hjälm samt heltäckande kläder är vad som gäller generellt. Konstiga hemmabyggen och annat lär gå bra det med men det tar Du med banchefen (Stefan, 070 - 365 03 81) i förväg. Försäkring via SMA förmedlas och säljs på plats på banan. Just drop by and feel safe!

Man får ha EN medåkare, vilken löser samma försäkring och avgift som förare.

Licenser

  • Bil- och motorcykelllicens finns att köpa på plats i speakertornet. ( Det är engångslicenser som gäller ett event. ) Bil 100kr, mc 150kr.
  • Helårslicens finns att köpa på SMAs hemsida; bil 550 kr, mc 700 kr. http://www.svenskamotorsportalliansen.se/
  • SBF Driftinglicens godkänns även på Onsdagsbus.

Hur hittar jag dit?

Kan inte bli enklare. Härnösands motorpark heter stället och anläggningen finns 1 mil söder om Härnösand - ett stenkast från E4:an. Vi flaggar vid infarten på eventkvällarna - you can't miss it! 

Fika

Det finns hamburgare, fikabröd, dricka, kaffe och glass att handla på banan. Priserna är rimliga, eller vad sägs om kaffe & bröd för 15:- eller en välgrillad hamburgare och härlig kall dricka för 50:-! 

Information på plats

Om du undrar något om aktiviteterna på banan, vad som händer den aktuella kvällen, hur man gör för att prova, hur man hittar toaletterna, vem som är snabbast på 201-meter (!?) - fråga vid informationen i speakertornet (våning två) - eller fråga någon av "rödtröjorna" som irrar omkring. Alla funktionärer av någon form har en röd tröja med texten "CREW" på armen och Onsdagsbusets logo på ryggen.