Denna kväll hade vi ett lite ovanligare besök, inte personen i fråga då han besöker buset rätt ofta. Men hans bil däremot var av det ovanligare slaget! Många funderade hur man kan komma på en sån sak, många skrattade och en hel del var nyfikna och kunde inte låta blir att ta fram kameror i olika former. Så vad pratar jag om? Jo ingen mindre än Robert "Skutt" Svedman från Ånge och hans folkabuss som egentligen inte är en folkabuss!

BLM 8228

Denna finurliga bil kom till synes backande in i depån, men ändå så backade han inte. Bussen sitter bakåfram på en annan av hans kreationer så han kan se något när han kör. 
Givetvis åkte han ut på banan med och efter familjevarvet så var det dags för han att leka loss lite.

BLM 8409

BLM 8424

Sånt här gillas och vi ser gärna fler konstiga och kreativa saker på onsdagsbuset!

 

Hur var kvällen då? Jo varm och fin, med en hel del besökare. Givetvis har vi bildbevis på det så för den som missade denna onsdag så kommer det lite mingelbilder och fordon nu.

BLM 7968

BLM 8010

BLM 8134

BLM 8169

BLM 8247

BLM 8312

BLM 8375

BLM 8671

BLM 8774

 

Då var vi framme hos kvällens vinnare av pokaler och biljettvinnarna. Vi börjar med vinnarna på biljetterna och avslutar med busfavoriten denna gång då alla vinnarna är mer eller mindre långväga besökare. Roligt att så många kommer från ganska långa avstånd för att kika vad som händer hos oss!

 

BLM 8556

Nikke Siekas från Kiruna gick hem med en tvätthink från Mekonomen.

 

BLM 8568

Alexander Malm från Ånge åkte hem med en tvätthink från Mekonomen han med.

 

BLM 8705

Vilhelm Sundberg från Ånge fick med sig värdemenyer från McDonalds så han kan bjuda mamma på mat.

 

BLM 7999

Denna vecka gick Persåkerpriset till den Häftigaste Chevan, det fanns inte så mångapå parkeringarna. Men som tur var så såg vi denna pärla försöka ställa sig på besöksparkeringen så vi hojtade till om att han skulle ställa sig på utställningsparkeringen istället så den syns. Vilket den kanske ändå gör med sin härligt uppfriskande oranga färg. 

BLM 8615

Ägaren Petter Hällquist från Härnösand är ägaren av bilen och fick ta emot pokalen för Persåkerpriset.

Nästa onsdag är det Fräckaste flakbilen som tar hem priset, så har du en flakbil så ska du se till att vara här!

 

BLM 8664

Busfavoriten då? Ja han ordnade fram såväl däckrök som gnistor och däckrester på banan! Men vem är det?

BLM 8688

Jo Anders Nesterud från Borgen, Jämtland.

BLM 8668

 

Nu börjar sommaren lida mot sitt slut, vilket även betyder att det är inte många bus kvar. Så har du inte besökt oss i sommar så passa på nu innan säsongen är över!
Känner du att den där lilla pojken i dig behöver få komma fram och leka med bilen så är du välkommen att göra det hos oss på banan istället för ute på vägarna där andra kan bli skadade.